Stanovanja in enostanovanjski hiši s panoramskimi pogledi v novem naselju v Maliji

Na elitni lokaciji v Maliji z izjemnim pogledom na slovensko obalo, je zasnovano naselje štirih edinstvenih objektov, ki so v prostor umeščeni kot samostojne enote postavljene v dveh nizih z odprtimi pogledi.

Dve enoti sta zasnovani kot enostanovanjski, medtem, ko bosta preostali enoti razdeljeni na vsaka po 3 stanovanja (v pridobivanju je sprememba gradbenega dovoljenja). Skupno bo torej možno izbirati med osmimi enotami različnih kvadratur po ceni od 2100 eur/m2 do 2490 eur/m2.

Vsi objekti so obdani z odprtimi ter zelenimi površinami, zaradi lege pa imajo vse enote neoviran pogled na slovensko obalo.

Za potrebe parkiranja je v kletnih prostorih urejena garaža, dodatna parkirna mesta, pa so zagotovljena ob samem objektu.

Vse novogradnje, bodo dokončane na ključ do konca leta 2019.

 

Zakaj se odločiti?

Vse enote imajo izjemen ter trajni neoviran pogled na slovensko obalo.

Možno je izbirati med samostojnimi enotami, pritličnim stanovanjem z atrijem, enoetažnim stanovanjem, ki se ponaša tako z balkonom kot atrijem ter dupleks stanovanjem.

Objekte odlikuje sodobna arhitektura s funkcionalnimi tlorisi.

Parkiranje je zagotovljeno tako v garaži objektov kot zunaj objektov.

Postavitev ter lega, omogoča zasebnost posameznih objektov.

Celotna posest bo ograjena s panelno ograjo, z dvojimi drsnimi vrati.

Vsako stanovanje bo imelo individualni dimnik za ogrevanje, kar bo omogočalo vgraditev kamina ali druge peči po lastni izbiri. Ogrevanje bo mogoče tudi preko klime ali električnih radiatorjev.

Objekti bodo izdelani na ključ z zaključno keramiko ter troslojnim gotovim parketom v spalnicah.

Nizki stroški obratovanja in vzdrževanja.

Kontaktni obrazec