Stanovanje šestsobno, prodaja Cena: 8.500,00 € / m² (~ 2.567.000,00 €)

Center

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja

šifra oglasa:
PS00387J

vrsta objekta:
stanovanje

tip:
šestsobno

regija:
Ljubljana

lokacija:
Center

področje podrobno:
Center

leto izgradnje:
2022

velikost:
302,00 m²

opis

V strogem centru ekskluzivno prodajamo novogradnjo, čudovito šestsobno stanovanje. Hiša v hiši.

Stanovanje ima funkcionalen tloris in izjemo prostorne teraei z možnostjo postavitve masažne kadi. Sestoji iz bivalnega dela s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, 4 spalnic 3 kopalnic, studia, ki se nahaja povsem na vrhu stavbe v izmeri 50 m2 in ga obdajata dve terasi orientirani na vse strani neba.

Stanovanje je unikum v Ljubljani; v strogoem centru mesta, v stavbi z zgolj 14 stanovanji in omogoča  bivanje v središču mesta in lastniku bodo po potrebi omogočene tudi vse hotelske usluge.

V kletni etaži stanovanju pripadajo 3  parkirna mesta za doplačilo.

Pri izgradnji so izbrani materiali najvišjega kakovostnega razreda; v tej fazi lahko bodoči lastnik tudi še sam izbere barve, materiale,...

Stanovanja bodo predvidoma vseljiva septembra 2022.

Vila Dalmatinka bo sestavljena tudi iz 3 etaž poslovnih prostorov, ki jih bodo zasedale mednarodne korporacije in ambasade.

Pozicionirana bo v oosrčju zgodovinskega dela Ljubljane, na prestižni lokaciji kot nova hibridna mestotvorna stavba. Dolgo časa prazna vrzel med secesijskimi stavbami na Dalmatinovi ulici, bo z novim objektom končno izkoristila svoj velik potencial. 

Dalmatinka bo s svojimi sedmimi etažami dopolnila ulično fasado mesta ter ponudila pet komercialnih prostorov, dve etaži poslovnih prostorov, ter štiri etaže s stanovanjskim programom, ki bo ponujal 14 različnih tipov ekskluzivnih stanovanj. V najvišjih etažah bo Dalmatinka ponujala čudovite razglede na Ljubljanski grad.

Dalmatinka bo ponujala dom novim stanovalcem, katerim bo izpolnila vse potrebe ter pričakovanja glede bivanja v srediču mesta. Ti bodo lahko uživali na zelenih južnih terasah z razgledom na Ljubljanski grad.

Lokacija nove zgradbe ne bi mogla biti boljša. Dalmatinka se nahaja v samem zgodovinskem jedru Ljubljane, prestolnice Slovenije. Na Dalmatinovi ulici, poimenovani po Juriju Dalmatinu, se nov objekt vpenja v zgodovinsko pomembno ter programsko bogato mestno tkivo.V neposredni bližini so številne restavracije, trgovine in butiki, muzeji, gledališča, znamenitosti, banke, lekarne ter zdravniške ordinacije kot tudi železniška postaja ter pomembnejše prometne povezave. V neposredni bližini je odlična gastronomska ponudba - le 200m daleč nahaja restavracija z Michelinovo zvezdico. Lokacija nove stavbe je, kot tudi stavba sama, edinstvena ter prestižna.

V sklopu večstanovanjskega kompleksa bodo lahko stanovalci Dalmatinke uživali v dodatnih storitvah, ki jih ponuja ekskluzivna mestna rezidenca.

Posebej za stanovalce bo na voljo celotno profesionalno čiščenje stanovanjskih enot. Ponudba bo vključevala tudi pranje ter likanje perila. Prav tako bo na voljo kemično čiščenje perila.

V kolikor bodo potrebna manjša ali večja popravila v stanovanju, bo lastnikom novih luksuznih stanovanj na voljo ponudba profesionalnega vzdrževanja bivalne enote. V sklopu ponudbe bodo zajeta hitra popravila, ki vam bodo omogočila bivanje brez vsakršnih nevšečnosti.V primeru lastnikove odsotnosti bo možen prevzem osebne pošte. Na recepciji sosednjega City hotela bodo vašo pošto prevzeli ter jo skrbno hranili do vašega prihoda.

V kolikor pa si zaželite zajtrk ali kosilo na dosegu roke, vam lahko dodatno ponudimo obedovanje v restavraciji City Hotela s čudovitim razgledom na Ljubljanski grad.

Navsezadnje si želimo, da se v svojem novem domu v osrčju Ljubljane počutite varne, zato vam kot dodatno storitev ponujamo obhod nočnega vratarja iz City hotela, ki bo poskrbel za varnost Dalmatinke.

Z dodatnimi storitvami vam zagotavljamo nadstandardno bivanje v samem središču prestolnice, v prestižni zgradbi, ki s svojo programsko ter oblikovno zasnovo določa visok življenjski standard ter kvaliteto bivanja.

 

DOM REAL d.o.o.
  • Ukmarjeva ulica 2
    1000 Ljubljana

Kontaktna oseba:
Janja
Številka licence:
02363
GSM:
+386 51 676 939
e-pošta:
janja@dom-real.com

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine

1

Stanovanje, Ljubljana

Center
prodajao

235.000,00 €

Lj.Center, 2 sobno stanovanje s kabinetom, l.izgr.1940, potrebno adaptacije, balkon 7,80 m2, klet 3,37 m2, 1.nad., brez dvigala, ...

57 m² 1940

Stanovanje, Ljubljana

Bežigrad
prodajao

660.000,00 €

Posredujemo pri prodaji čudovitega, sončnega, prostornega in funkcionalnega štirisobnega stanovanja na odlični lokaciji blizu vse ...

268 m² 2009

Stanovanje, Ljubljana

Bežigrad
prodajao

800.000,00 €

Svetlo in prostorno stanovanje se razprostira v dveh etažah v najvišje nadstropju stavbe. Tloris stanovanja odraža skrbno ...

181 m² 1996