Hiša dvojček, prodaja Cena: 699.000,00 €

Šiška, Zgornje Gameljne

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja

šifra oglasa:
PH00300J

vrsta objekta:
hiša

tip:
dvojček

regija:
Ljubljana

lokacija:
Zgornje Gameljne

področje podrobno:
Šiška

leto izgradnje:
2020

velikost:
523,03 m²

parcela:
392,00 m²

opis

PREDSTAVITEV NADSTANDARDNE  DVOSTANOVANJSKE 

VILE GAMELJNE

1. Lokacija:

V zgornjih Gameljnah se gradi dvostanovanjska nadstandardna VILA GAMELJNE.  Lokacijo odlikuje bližina vse potrebne infrastrukture (trgovine, pošta, LPP, vrtec, osnovna šola, lekarna,...) in rekreacijskih površin (Šmarna gora, Rašica in sprehajalne poti ob Gameljščici). Okolica je stanovanjska in mirna, nudi pa tudi zelo dobro izhodišče do mestnega središča, ki je oddaljeno slabih 15 minut. Do avtoceste Ljubljana- Kranj je 800m do postajališča LPP 90 m, do Črnuč pa slabih 5 minut. 

2. Osnovne informacije o objektu:

Dvostanovanjska vila bo zasnovana kot štiri etažni objekt K+P+1N+T. V kleti bodo parkirna mesta in shrambe, v pritličju bodo dnevni prostori z izhodom na severni in južni atrij, v nadstropju bodo spalnice z južno teraso, terasna etaža bo ograjena in pohodna z letno kuhinjo in jakuzzijem. Vse etaže v objektu pa bodo povezane z stopniščem, zunanjim balkonom in po potrebi tudi z dvigalom.

3. Prednosti:

  • Samo dve enoti

Objekt Vila GAMELJNE  je namenjen družinam, ki so se naveličale bivanja v stanovanju in imajo željo po bivanju v hiši, ki ponuja več zasebnosti in stika z naravo. Dostop do vile bo po privatni cesti. Okolica vile bo ograjena imela bo ločene zelene površine na katerih bo severni in  južni atrij. Poskrbljeno bo tudi za varnost, saj bo objekt ograjen in dostopen le stanovalcem oz. povabljenim. Na zunanja parkirišča ob vili bo dostop dovoljen le povabljenim.

  • Odlična osvetljenost

Luksuzni stanovanjski prostori so oblikovani funkcionalno minimalistično, čistih linij, po želji kupca in bodo zelo svetli, saj je vila orientirana točno sever jug. Vse etaže bodo imele 3 m svetle višine in velike steklene površine na južno stran.

  • Energetska učinkovitost objekta

Objekt bo grajen kot nizko energijski s centralnim prezračevalnim sistemom(rekuperacija)    Okna so troslojna in zadostujejo vsem normativom energijske učinkovitosti.                   Glavna vhodna vrata bodo toplotno izolativna in protivlomna. Vrata v stanovanju bodo bela masivna z skritimi tečaji. Za ogrevanje in pripravo sanitarne vode bodo stanovanja opremljena z sončnimi kolektorji in toplotno črpalko z vgrajenimi akumulacijskimi bojlerji.  V vseh prostorih stanovanja je ogrevanje izvedeno s talnim gretjem. Kopalnice bodo dodatno opremljene še z stenskimi radiatorji. V vsakem nadstropju bodo instalacije pripravljene tudi za klimatsko napravo.

 

  • Pametne instalacije

Vsaka stanovanjska enota bo opremljena s sistemom pametne instalacije (pametni dom), preko katere se upravlja: razsvetljava, senčila, ogrevanje v vsakem prostoru ločeno, hlajenje, prezračevanje, A/V vtičnice, električni radiatorji ter simulacija prisotnosti.

 

  • Individualna poraba vezana na stanovanja

Shrambe v kleti bodo opremljene z vtičnicami, katerih električna poraba bo vezana na merilno mesto v stanovanjski enoti, na isto merilno mesto bo priključena tudi  pred instalacija, ki bo omogočala kasnejšo izvedbo posameznih priključkov za polnjenje električnih vozil. 

4. Tehnični opis

Gradnjaje klasična opečna povezana s protipotresnimi armiranobetonskimi elementi. Objekt ima visokokvalitetno toplotno in zvočno izolacijo.
Streha objekta je ravna z minimalnim 2% naklonom s posipom in nasutjem iz prodca v centralnem delu je tlakovana z keramiko.
Fasadaobjekta je kontaktna v kombinaciji z ventilirano fasado. Toplotna izolacija je kvalitetna, iz kamene volne, debeline do 24 cm. Zaključni sloj fasade je izveden delno v svetli in delno grafitni barvi.
Ogrevanjev stanovanjih je urejeno s talnim gretjem. Ogrevalna enota je kombinacija toplotne črpalke in sončnih kolektorjev.
Prezračevanje bo izvedeno preko kakovostne prezračevalne naprave z mikrofiltri-rekuperacijo, ki bo zagotavljala stalen dotok svežega zraka očiščenega in ogretega z toploto odpadnega zraka. Pametna instalacijabo uravnavala vse parametre ogrevanja, prezračevanja, senčenja razsvetljave, domofona in varovanja objekta. V sistem bodo vključeni tudi javljalniki požara in kamere. Sistem v celoti zagotavlja bivalno udobje pri minimalni porabi energije.
Vsaka enota ima ločen merilni števecza elektriko, vodo in ogrevanje.
Okna, drsne stene in balkonska vrataso v nadstandardni PVC  v kombinaciji s troslojno zasteklitvijo. Okna in balkonska vrata bodo imela zunanje žaluzije z elektro pogonom v grafitni barvi, določeni segmenti oken, balkonskih vrat in panoramskih sten, ki se odpirajo pa imajo vgrajene komarnike.
Predelne stenev stanovanjih so klasične zidane.
Svetla višina stropovv stanovanjih je 3,00 m.
Vhodna vratav stanovanja so kvalitetna, proti-vlomna, proti-hrupna in proti-požarna.
Notranja vrata v stanovanjih so lesena, v osnovi bele barve, s skritimi tečaji in magnetnimi ključavnicami.
Zaključni podv večini prostorov stanovanja je lakiran ali oljen panelni hrastov parket z zaključnimi letvami. V sanitarijah, kopalnicah in na terasah je pod iz keramike. V vhodni avli, na stopnišču in na severnih balkonih so tla obložena z naravnim kamnom.
Sanitarna opremaje iz kvalitetne sanitarne keramike. WC kotlički so podometni. Tuš kabine v kopalnicah so tlakovane s talno keramiko. Kopalnice so opremljene s kvalitetnimi armaturami.
Balkoni in ložestanovanj so obložene s keramiko. Ograja balkonov je na ravnih segmentih steklena.
Atriji pritličnih stanovanj so sestavljeni iz dela, ki predstavlja teraso obloženo s keramiko, delno pa so zatravljeni.

Atriji bodo ograjeni z ograjo in ozelenjeni. 

 Garažna vreta so lamelna na motorni pogon.

 Dvoriščna vrata so kovinska prašno lakirana na motorni pogon.                                                                          

Za več informacij smo vam na voljo.

CENA NE VKLJUČUJE DDV V ZNESKU 9,5%.

Faza projekta:

  • Investitor ima pridobljeno pravnomočno gradbeno dovoljenje.
  • Izvedba na ključ, zaključek del predviden konec leta 2021

 

 

DOM REAL d.o.o.
  • Ukmarjeva ulica 2
    1000 Ljubljana

Kontaktna oseba:
Janja
Številka licence:
02363
GSM:
+386 51 676 939
e-pošta:
janja@dom-real.com

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine

Hiša, Ljubljana

Šiška
prodajao

1.150.000,00 €

V zgornjih Gameljnah se gradi nadstandardna VILA GAMELJNE. Lokacijo odlikuje bližina vse potrebne infrastrukture (trgovine, ...

577 m² 2020