Hiša samostojna, prodaja Cena: 1.150.000,00 €

Šiška, Zgornje Gameljne

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja

šifra oglasa:
PH00301J

vrsta objekta:
hiša

tip:
samostojna

regija:
Ljubljana

lokacija:
Zgornje Gameljne

področje podrobno:
Šiška

leto izgradnje:
2020

velikost:
577,00 m²

parcela:
769,00 m²

 • (311 kb)
 • (373 kb)
 • (327 kb)

opis

V zgornjih Gameljnah se gradi nadstandardna VILA GAMELJNE.

Lokacijo odlikuje bližina vse potrebne infrastrukture (trgovine, pošta, LPP, vrtec, osnovna šola, lekarna,...) in rekreacijskih površin (Šmarna gora, Rašica in sprehajalne poti ob Gameljščici). Okolica je stanovanjska in mirna, nudi pa tudi zelo dobro izhodišče do mestnega središča, ki je oddaljeno slabih 15 minut. Do avtoceste Ljubljana- Kranj je 800m do postajališča LPP 90 m, do Črnuč pa slabih 5 minut. 

Luksuzna vila bo zasnovana kot tri etažni objekt P+N+M.  

V pritličju bodo garaže, parkirišča, savna, fitnes, zunanji in notranji bazen, strojnica, pralnica, sušilnica, likalnica in shrambe.    V nadstropju so kuhinja, jedilnica, dnevni prostor, kopalnica, soba in delovni kabinet. Vsi prostori so povezani z zimskim vrtom, odkrito in pokrito teraso. V mansardi bodo spalnice, kopalnice, garderobne sobe in soba za fitnes. Vse etaže v objektu pa bodo povezane z stopniščem, in po potrebi tudi z dvigalom.

Objekt Vila GAMELJNE  bo omogočal prijetno bivanje v urejeni okolici z urejenimi zelenimi površinami. Poskrbljeno pa bo tudi za varnost, saj bo objekt ograjen in dostopen le stanovalcem oz. povabljenim. 

 • Odlična osvetljenost

Luksuzni stanovanjski prostori so oblikovani funkcionalno minimalistično, čistih linij, po želji kupca in bodo zelo svetli, saj je vila orientirana točno sever jug. Vse etaže bodo imele 3 m svetle višine in velike steklene površine na južno stran.

 • Energetska učinkovitost objekta

Objekt bo grajen kot nizko energijski s centralnim prezračevalnim sistemom(rekuperacija). Okna so troslojna in zadostujejo vsem normativom energijske učinkovitosti. Glavna vhodna vrata bodo toplotno izolativna in protivlomna. Vrata v stanovanju bodo bela masivna z skritimi tečaji. Za ogrevanje in pripravo sanitarne vode bo hiša opremljena z sončnimi kolektorji in toplotno črpalko z vgrajenimi akumulacijskimi bojlerji. V vseh prostorih  je ogrevanje izvedeno s talnim gretjem. Kopalnice bodo dodatno opremljene še z stenskimi radiatorji. V vsakem nadstropju bodo instalacije pripravljene tudi za hlajenje.

 • Pametne instalacije

Vila bo opremljena s sistemom pametne instalacije (pametni dom), preko katere se upravlja: razsvetljava, senčila, ogrevanje v vsakem prostoru ločeno, hlajenje, prezračevanje, A/V vtičnice, električni radiatorji ter simulacija prisotnosti.

 • Rekreacijski prostori

Pritlični del vile bo imel notranji bazen povezan z zunanjim bazenom. Prostori bodo razdeljeni na manjše enote, ki bodo opremljene z savno, fitnes opremo in velikim družabnim prostorom. Prav tako bodo v istem nivoju tudi shrambe, strojnica in pralnica ter sušilnica.

 •  Individualna opremljenost

Hiša bo v celoti opremljena kot hiša 21. stoletja, z maksimalnim bivalnim udobjem  in minimalno porabo.

Gradnja je klasična opečna povezana s protipotresnimi armiranobetonskimi elementi. Objekt ima visokokvalitetno toplotno in zvočno izolacijo.
Streha objekta je ravna z minimalnim 2% naklonom s posipom in nasutjem iz prodca v centralnem delu je tlakovana z keramiko.
Fasada objekta je kontaktna v kombinaciji z ventilirano fasado. Toplotna izolacija je kvalitetna, iz kamene volne, debeline do 24 cm. Zaključni sloj fasade je izveden delno v svetli in delno grafitni barvi.
Ogrevanje v objektu je urejeno s talnim gretjem. Ogrevalna enota je kombinacija toplotne črpalke in sončnih kolektorjev.
Prezračevanje bo izvedeno preko kakovostne prezračevalne naprave z mikrofiltri-rekuperacijo, ki bo zagotavljala stalen dotok svežega zraka očiščenega in ogretega z toploto odpadnega zraka. Pametna instalacija bo uravnavala vse parametre ogrevanja, prezračevanja, senčenja, razsvetljave, domofona in varovanja objekta. V sistem bodo vključeni tudi javljalniki požara in kamere. Sistem v celoti zagotavlja bivalno udobje pri minimalni porabi energije.
Hiša bo opremljenaz merilnimi števci za elektriko, vodo in ogrevanje.
Okna, drsne stene in balkonska vrata so v nadstandardni PVC  kombinaciji s troslojno zasteklitvijo. Okna in balkonska vrata bodo imela zunanje žaluzije z elektro pogonom v grafitni barvi, določeni segmenti oken, balkonskih vrat in panoramskih sten, ki se odpirajo pa imajo vgrajene komarnike.
Predelne stene v stanovanjih so klasične zidane.
Svetla višina stropov v stanovanjih je 3,00 m.
Vhodna vratav objekt so kvalitetna, proti-vlomna, proti-hrupna in proti-požarna.
Notranja vrata v objektu so lesena, v osnovi bele barve, s skritimi tečaji in magnetnimi ključavnicami.
Zaključni pod v večini prostorov  je lakiran ali oljen panelni hrastov parket z zaključnimi letvami. V sanitarijah, kopalnicah in na terasah je pod iz keramike. V vhodni avli, na stopnišču in na severnih balkonih so tla obložena z naravnim kamnom.
Sanitarna oprema je iz kvalitetne sanitarne keramike. WC kotlički so podometni. Tuš kabine v kopalnicah so tlakovane s talno keramiko. Kopalnice so opremljene s kvalitetnimi armaturami.
Balkoni in lože so obložene s keramiko. Ograja balkonov je na ravnih segmentih steklena.
Dvorišče in dovoz bosta tlakovanaGaražna vrata so lamelna na motorni pogon. Dvoriščna vrata so kovinska prašno lakirana na motorni pogon.                                                                          

Za več informacij smo vam na voljo.

CENA NE VKLJUČUJE DDV V ZNESKU 9,5%.

Faza projekta:

 • Investitor ima pridobljeno pravnomočno gradbeno dovoljenje.
 • Izvedba na ključ, zaključek del predviden konec leta 2021.
DOM REAL d.o.o.
 • Ukmarjeva ulica 2
  1000 Ljubljana

Kontaktna oseba:
Janja
Številka licence:
02363
GSM:
+386 51 676 939
e-pošta:
janja@dom-real.com

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine

Hiša, Ljubljana

Šiška
prodajao

699.000,00 €

PREDSTAVITEV NADSTANDARDNE  DVOSTANOVANJSKE  VILE GAMELJNE 1. Lokacija: V zgornjih Gameljnah se gradi dvostanovanjska ...

523 m² 2020