Hiša samostojna, oddaja Cena: 16.000,00 € / na mesec

Vič Rudnik, Rožna dolina

Osnovni podatki

transakcija:
oddaja

šifra oglasa:
OH00365MF

vrsta objekta:
hiša

tip:
samostojna

regija:
Ljubljana

lokacija:
Rožna dolina

področje podrobno:
Vič Rudnik

leto izgradnje:
1908

leto prenove:
2021

velikost:
742,60 m²

parcela:
1.072,00 m²

energetski razred:
C (35-60 kWh/m²a)

opis

Izjemna priložnosti za najem luksuzne vile v Rožni dolini. Na elitni lokaciji v zelenem delu centra mesta se razprostira čudovita vila Rožna, ki je v celoti prenovljena, opremljena z vrhunskimi materiali in premišljeno razporeditvijo prostorov, kar bodo cenili tisti, ki si želijo reprezentativni dom, ki nudi vso udobje in možnosti za nadstandardno zasebno in poslovno življenje. 

Stavba je orientirana na SZ – JZ.  Neto tlorisna površina vile je 742,60 m2. Razdeljena je na 4 etaže (klet + pritličje + 1. nadstropje + mansarda). Skupno ima 6 spalnic, 7 kopalnic, dvigalo in ogrevano klančino za v garažo, kjer je prostora za 6 avtomobilov.  Vila je opremljena s prestižnimi blagovnimi znamkami, večina opreme je narejena po naročilu, med njimi so notranja vrata in okna.

Za tla so uporabljeni najkvalitetnejši materiali. Parket je krtačen italijanski hrast. V kopalnicah je uporabljena italijanska keramika najvišjega cenovnega razreda Casa dolce case, Cerim in Rex. V ostalih prostorih je uporabljen terac, ki je narejen z istrskim kamnom in ročno vlit na objektu. V teracu je tudi prednje preddverje in zunanje stopnišče.

V pritličju (263 m2) je glavna kuhinja znamke Arclinea z aparati Miele (dva pomivalna stroja, pečica, parna pečica, grelni predal, plin, steklokeramična, dva hladilnika in zamrzovalnik Liebherr), shramba, jedilnica z veliko jedilno mizo Rimadesio 360x120 cm ter dnevnim prostorom s kaminom s pogledom na velika panoramska okna z izhodom na teraso. Dvigalo je znamke Schindler za 7 oseb (535 kg).

V prvem nadstropju (137 m2) je glavna spalnica s pripadajočo garderobno sobo in kopalnico, finsko savno, prav tako se nahaja soba z lastno kopalnico.

V mansardi (115 m2) sta dve spalnici vsaka s svojo kopalnico in delovno sobo ter velika delovna soba, ki je lahko spalnica ali fitnes, ki tudi ima svojo kopalnico.

V kleti (227 m2) je tehnična soba, likalnica s pralnim in sušilnim strojem znamke Miele  kolesarnica, večji predprostor, velika večnamenska soba, kopalnica in garaža z rotacijsko ploščad za obračanje avtomobilov Nagra (prostor za 6 avtomobilov).

Stavba ima zaradi učinkovite energetske instalacije zelo nizke obratovalne mesečne stroške. Predvideni mesečni stroški so dobrih 350,00 EUR.

Mesečna najemnina za celotno vilo, z vso pripadajočo opremo in standardom, znaša 16.000,00 EUR, brez DDV. V ceno niso vključeni obratovalni stroški in stroški posredovanja. Priložnost za bivanje v vili Rožna je namenjena vsem, ki iščejo dolgoročen najem.

“Vila Rožna je namenjena zahtevnim najemnikom z dolgoročnim najemom za popolno družinsko in poslovno življenje.“

Vabljeni k ogledu.

 

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 16.000,00 EUR plus 22 % DDV.

 

DOM REAL d.o.o.
  • Ukmarjeva ulica 2
    1000 Ljubljana

Kontaktna oseba:
Mateja Funtek Derča
GSM:
+38631657397
e-pošta:
mateja@dom-real.com

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine

Hiša, Ljubljana

Bežigrad
oddajao

7.900,00 €

Na Bežigradu, skoraj v centru, oddamo atraktivno meščansko vilo v treh etažah. Vila je bila v celoti prenovljena, pripada ji cca ...

600 m² 2001