Gospodarski objekt poslovno stanovanjski objekt, prodaja Cena: 999.000,00 €

Kočevje

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja

šifra oglasa:
PG00247N-1

vrsta objekta:
gospodarski objekt

tip:
poslovno stanovanjski objekt

regija:
Dolenjska

lokacija:
Kočevje

področje podrobno:
Kočevje

leto izgradnje:
1970

leto prenove:
2004

velikost:
3.800,00 m²

energetski razred:
D (60-105 kWh/m²a)

opis

Izjemna priložnost za investitorje za gradnjo stanovanj! Kočevje je mesto, kjer so se začele velike investicije in ki se zelo razvija, ter kjer že nekaj časa primanjkuje novogradenj.

Investitorji imajo izjemno priložnost kupiti dve etaži (1. in 2. nad.) v troetažni stavbi na najboljši lokaciji v strogem centru Kočevja. Celotna kvadratura obeh etaž je 3.800 m2 (od tega 400 m2 teras v 2. nadstropju). Obe sta sedaj prazni in v osnovi urejeni kot trgovske površine in na voljo za gradnjo stanovanj. Narejen je bil že idejni projekt za gradnjo cca 45 stanovanj. Zasnovo se lahko spremeni po želji. V neposredni okolici se nahaja celotna infrastruktura: trgovine, parkirišča, vrtec, osnovna šola, srednja šola, športe površine, objekti, narava!

Pritlična etaža je trgovska in je zasedena. Oddana je priznanim najemnikom tako, da imajo bodoči stanovalci prodajne in storitvene trgovske lokale že v objektu. Dodatne prednosti: parkirna mesta so zagotovljena, vložek/m2 za gradnjo je nizek zaradi že obstoječega stanja etaž, obstaja že kar nekaj interesentov za stanovanja...!

Možen je nakup tudi celotne stavbe (vključno s spodnjo etažo s trgovinami in s tem tudi denarni tok za investitorja). Pokličite za več informacij.

DOM REAL d.o.o.
  • Ukmarjeva ulica 2
    1000 Ljubljana

Kontaktna oseba:
Niko
GSM:
+386 41 792 910
e-pošta:
banovicniko@gmail.com

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine

Gospodarski objekt, Dolenjska

Kočevje
prodajao

2.100.000,00 €

Izjemna priložnost za investitorje za gradnjo stanovanj! Prodamo celotno stavbo, ki se nahaja na izjemni lokaciji v Kočevju. Ena od etaž je namenjena trgovskim ...

5.400 m² 2004